Az Identitás Színházi Műhelyt működtető Taninfo Kft.nyilvántartásba vett felnőttképző intézmény.
Nyilvántartási száma:
00342-2011
HÍREK

Rólunk

Az Identitás Színházi Műhely egy nagy utazást nyújt azoknak, akik minket választanak! Nevezetesen, hogy a beszéd, a mozgás, a zene és a dráma segítségével felvillantsa azt az izgalmas belső világot, ami az ember, minden ember sajátja.

Ha valaki velünk együtt bejárja ezt az utat, mindig több és jobb lesz. Mind belsőjében, mind a külvilághoz való viszonyában. Minél többet fedez fel ebből a belső világból, annál jobban tud a való életben érvényesülni.

A színjáték fantasztikusan szép dolog! Nemcsak a végeredmény, az előadás, hanem a hozzá elvezető fáradságos, sokszor gyötrelmes út is értékes, ha nem értékesebb! Belebújhatunk más emberek bőrébe, megismerhetjük érzéseit, gondolatait. És üzenhetünk is másoknak. Üzenhetjük, hogy az élet, minden nehézsége ellenére, szép!
Ezt megmutatni gyűltünk össze öten, mindegyikünk szakterületének elismert oktatója. Arra szövetkeztünk, hogy társainkat, titeket végigvezessünk ezen az úton, hogy közösen megtaláljuk azonosságunkat – identitásunkat. Mert, ha hiszitek, ha nem, mi is sok mindent kapunk tőletek! 

Identitás Színházi Műhely | E-mail: info@identitasmuhely.hu | Telefon: 30/522-5634